OVER BoldNine

Bij BoldNine bouwen we vanuit een breed spectrum van expertise in vastgoedontwikkeling en -marketing. We weten hoe high-traffic gebieden met een grote impact en hun onroerend goed evolueren en hoe de assets kunnen worden opgeschaald. Wij kunnen dienen als een strategische katalysator waardoor sterke business concepten ontstaan.

“De focus van BoldNine ligt op het creëren van concrete, langdurige waarde en hogere opbrengsten voor eigenaren, ondernemers en gemeenten.”

Vastgoed concepten verbinden met virtuele wereld
Door onze bold attitude weten we a thing or two over het verbinden van vastgoed concepten met de virtuele wereld. Met onze interdisciplinaire aanpak kunnen krachtige impulsen in projecten worden geïmplementeerd.

Momenteel doet BoldNine de programmering en contracting voor commerciële ruimtes in Pontkade, op de NDSM-werf. Daar contracteert BoldNine horecaondernemers, retailers en kantoorgebruikers die identiteit en waarde toevoegen voor de lange termijn.

BoldNine komt graag in contact met professionele ontwikkelaars met enige schaal die unieke gemengde objecten (commercieel vastgoed als ook woningbouw) ontwikkelen in de regio Groot-Amsterdam en die een professional in willen zetten voor sterke programmering en marketing.

Gemengde ontwikkelingen, minimaal 3.000 m2, passen perfect bij de expertise en ambitie van BoldNine.

Be bold, stop by

© 2019 BOLDNINE   /   SITEMAP   /   KVK 73179914