OVER Nine

Nienke Hopman - founder bold nine


“Ik ben een creatief denker,
nieuwsgierig naar mensen
en gedrag,
word enthousiast van waarde
creëren (in vastgoed en
in het leven) en
onderscheidende marketing.”

Nienke [Nine], 2019

Ik geloof dat het al lang tijd is om de suffige vastgoedwereld op te schudden door Bold en Disruptive te werken. De NDSM-werf – een goed voorbeeld van een high-traffic gebied – in Amsterdam-Noord is daar het overtuigende bewijs van. Het is als gebied getransformeerd van een vervallen scheepswerf naar een unieke en bruisende internationale hotspot aan het IJ.

Ik ben er trots op dat ik, door het creëren van de gemixte commerciële programmering, een grote bijdrage heb geleverd aan dit dynamische gebied. Onder andere door deze ervaring breng ik met BoldNine expertise naar de tafel op het gebied van vastgoedconcepten en vastgoedmarketing.

In mijn tijd op de NDSM-werf heb ik gemerkt dat Stick-to-the-concept en bijv. Selectie aan de poort, belangrijke pijlers in mijn werk, leiden tot een gebied en gebouwen die veel meer waarde hebben en toevoegen. Meer dan alleen maar in meters en stenen te denken. Het resulteert in plekken of gebouwen die de monumenten van de toekomst worden i.p.v. alleen maar voldoen aan die ene behoefte van dat moment.

Why you need Nine:
“Nine heeft ruime expertise en ervaring in de vastgoedwereld en is dé schakel voor selectie aan de poort bij jouw vastgoedproject. Door haar in te zetten wordt het potentieel van een project optimaal benut. Dat zorgt voor waardecreatie zowel op de korte als lange termijn.”

In de loop der jaren heb ik ruime ervaring opgedaan in commerciële projecten, marketingcampagnes in elke omvang en het bouwen en beschermen van authentieke identiteiten. De strategie om gebieden zoals de NDSM-werf in Amsterdam organisch te ontwikkelen, is een van de dingen die ik graag deed. Dat succes is inmiddels bewezen. Ik heb met partijen als Vandejong, Hema, VNU Media, RedBull, Pernod Ricard, Multipay, Stichting NDSM en de Gemeente Amsterdam gewerkt.

Ik ben niet in één hokje te plaatsen maar dat is juist goed, dat past mij ook niet. Buiten de hokjes ligt een wereld aan mogelijkheden!

Be bold, stop by

© 2019 BOLDNINE   /   SITEMAP   /   KVK 73179914