PROJECTEN

Nieuwsgierig naar wat BoldNine voor projecten doet? Lees hier meer…

NDSM – Pontkade

De NDSM-werf in Amsterdam Noord is een plek waar wij al veel jaren aan verbonden zijn. Dit unieke gebied met rijke historie blijft in beweging en heeft een ongekende aantrekkingskracht.

Het nieuwbouwproject Pontkade is verrezen aan de oevers van ’t IJ op de werf. BoldNine kreeg de missie om onderscheidende, creatieve ondernemers aan te trekken voor de begane grond van Pontkade (in totaal ca. 3.500 m2 commerciële ruimte).

De retail units zijn nu allemaal verhuurd. De Albert Heijn (de honderdste in Amsterdam) is geopend, de hairstylist/barbier en Bbrood (bakker) openen snel hun deuren. VandeJong Agency heeft haar nieuwe kantoor gevestigd op een fantastische zichtlocatie.

Tevens zijn er twee horeca-units verhuurd. In unit 2 komt een aantrekkelijke Deli, in unit 1 een fantastisch lounge-bar-restaurant (opening voorjaar 2021) welke een enorme trekker zal zijn voor de werf en de stad.

Nu te huur zijn nog twee horeca ruimtes. Hiervoor zijn we nog opzoek naar avontuurlijke ondernemers die passen binnen de uitstraling van de werf en een uitdagend en sterk concept kunnen neerzetten.

Interesse? Let’s find out if your business DNA matches the NDSM vibe!

Be bold, stop by

© 2019 BOLDNINE   /   SITEMAP   /   KVK 73179914